Noutati Inimed 360°

Dragi pacienti, parteneri si prieteni

Echipa Inimed este bucuroasa sa va anunte ca am stabilit o colaborare strategica cu faimosul spital Ponderas din Bucuresti

Spitalul Ponderas este situat in Str. Nicolae Caramfil nr.85A, sector 1, Bucuresti, adica la 500 metri de locatia pe care dvs. o cunoasteti deja.

Incepand de joi, 26 Noiembrie 2015, activitatea noastra se va desfasura in Spitalul Ponderas impreuna cu Dr. Gabriela Cozmanciuc (chirurgie vasculara) si Dr. Xavier Mouren (medic angiolog, medicina vasculara, specialist ecografie doppler vasculara).

Incepand de joi 26 Noiembrie 2015 ne puteti contacta:

Ponderas Call Center: Inimed Call Center:
021 9886 0745.33.33.44
email: office@ponderas.ro email: contact@inimed.ro

Cu stima

Dr. ec. Peter Nadig Dr. Gabriela Cozmanciuc, MD
Director General Director Medical

Daca aveti intrebari suplimentare va rugam sa le transmiteti la urmatoarea adresa de email: peter.nadig@inimed.ro


doctor-cozmanciuc-inimed

Clinica Medicală Inimed 360 – Medicina Cardiovasculara a incheiat contract cu Casa de Asigurări de Sănătate pentru specialitatea chirurgie vasculară.
Toate persoanele care sunt asigurate conform legislației aflate în vigoare pot beneficia de consultații/ investigații pe baza biletului de trimitere.

Program dr. Cozmanciuc: – Joi: 16:00 – 20:00
– Vineri: 10:00 – 20:00
– Sâmbăta: 10:00 – 14:00

Pentru detalii și programări: 021.233.33.44 sau 0745.33.33.44.


 

Dr. Gilbert Zakine Inimed-1

Din data 8 & 9 septembrie 2014, prof. dr. Gilbert Zakine, celebrul chirurg din Paris, își va începe activitatea (consultații și intervenții chirurgicale) și la București.
Prof. Zakine este specialist în:

  • medicina regenerativă;
  • chirurgie reconstructivă;
  • chirurgie plastică;
  • chirurgie estetică.

Pentru mai multe detalii și programări, vă rugăm să sunați la 0745.33.33.44 sau 021.233.33.44.
http://www.inimed.ro/doctor/dr-zakine-gilbert/

Vedetele au venit la Inimed si Miko Med, sa il intalneasca
pe reputatul chirurg plastician, Gilbert Zakine


 

Luni, 7 iulie 2014, Dr. Gilbert Zakine, unul dintre cei mai buni experti pe plan mondial in chirurgia plastica reconstructiva si estetica, s-a aflat pentru prima data in vizita in Romania, la invitatia Inimed 360 si Miko Med, marcand astfel un moment important in domeniul esteticii medicale din tara.

Astfel, la sediul Miko Med si Inimed din Strada Nicolae Caramfil nr 51, vedetele si clientele Inimed si Miko au avut o prima intalnire cu reputatul medic francez, unul dintre cei mai premiati doctori in domeniu, al carui CV Dr. Gilbert Zakine Inimed-1impresionant cuprinde o gama larga de operatii, printre care rinoplastie si reconstructie a nasului, reconstructia pleoapelor, proteze mamare, otoplastie, abdominoplastie, operatii de reconstructie a mainilor si bratelor, liposuctie, modelare faciala prin injectii cu acid hialuronic si toxina botulinica, operatii de lipofilling (refacerea tenului prin eliminarea ridurilor), reconstructie mamara in urma unor cazuri mai grave si operatii dermatologice (cancer de piele sau alunite).

De la noi, au tinut sa il intalneasca personal pe dr. Zakine si sa ii adreseze intrebari, Anda Adam, Daniela Nane, Florentina Opris, Nora Seroussi, Cristina Poenaru, Ana Teodosiu, Adriana Caramizaru.

Dupa-amiaza a urmat o prezentare ce a avut loc in centrul Miko Palace – cel mai potrivit loc pentru a gazdui un astfel de eveniment, dedicat frumusetii.

Avand-o alaturi pe doamna Dr. Gabriela Cozmanciuc, medic primar chirurgie vasculara in cadrul Inimed 360, Dr. Zakine a vorbit despre frumusete, armonie si rezultatele miraculoase obtinute datorita chirurgiei plastice, prezentand mai multe studii de caz in fata unui public ales, format din vedete, clienti Miko si Inimed, dar si medici rezidenti din cadrul Spitalului Clinic de Chirurgie Plastica Reparatorie si Arsuri din Bucuresti.
Astfel, intr-un cadru perfect pentru a celebra frumusetea, completat si de gustarile si sucurile bio pregatite special pentru invitati la restaurantul Miko Cafe, s-au pus bazele unui parteneriat de exceptie, unic in Europa de Est. Dr, Zakine va reveni in Romania in luna septembrie a acestui an si va incepe o colaborare pe termen lung cu Inimed 360, pentru a facilita accesul pacientilor la tehnica inovatoare utilizata la nivel international in domeniul chirurgiei plastice.

Gabriela Cozmanciuc, medic primar chirurg cardiovascular, director medical Clinica Inimed 360:Am infiintat Clinica de medicina cardiovasculara Inimed 360° din dorinta ca pacientii din Romania sa poata beneficia de servicii medicale cardiovasculare moderne, la cel mai inalt nivel de expertiza, comparabil cu cel din alte tari europene avansate, precum si de modalitati de diagnostic complet, aici, la ei acasa. Faptul ca incepand de anul acesta vom avea alaturi un chirurg plastic recunoscut si apreciat pe plan international, reprezinta un pas extrem de important pentru noi si pentru pacientii din Romania.

Mihaela Cristofor, CEO Miko Group: „Ne doream de foarte mult timp sa aducem in Romania un specialist de renume international in domeniul esteticii medicale si iata ca in sfarsit am reusit, cu ajutorul Inimed. Ii multumim domnului doctor Zakine pentru ca a acceptat aceasta provocare si clinicii Inimed 360 pentru frumoasa colaborare inceputa in urma cu un an.

Informatii suplimentare: 

Evenimentul a fost organizat de catre Inimed 360, in parteneriat cu clinica Miko Med si Miko Beauty Centers, cu sprijinul restaurantului Miko Cafe.
Mai multe informatii despre Dr. Gilbert Zakine sunt disponibile aici: http://www.plastic-surgery-france.co.uk/plastic-surgeon-paris/dr-zakine-gilbert_76.html

Clinica Inimed 360º, aflata in cadrul clinicii Miko Med, oferă servicii medicale complexe si complete de medicină cardiologica si cardiovasculară efectuate de o echipă mixtă de medici români și internaționali, cu o pregatire profesionala si know-how demonstrat, având o experiență de peste 25 de ani și care activează în România din anul 2007.

Clinica Miko Med, inaugurata in anul 2007, a fost un vis devenit realitate – acela de a îmbina ştiinţific sănătatea şi frumuseţea într-un concept unic: un centru medical de lux ce se alătură celor mai importante clinici din Europa şi reuneşte un număr mare de specialişti recunoscuţi în România şi în străinătate, cu experienţă în domeniile sănătăţii şi frumuseţii: dermatologie, ginecologie, endocrinologie, nutriţie, chirurgie generală, plastică şi reparatorie, tratamente de remodelare corporală şi multe altele. Investind constant in tehnologie si aparatura de ultima generatie, oferim tratamente unice in Romania: Thermage, Ultrashape, noul Cellu M6 Integral sunt doar cateva dintre acestea!