Despre Inimed 360°

doctor-cozmanciuc-inimed“Am infiintat Clinica de medicina cardiovasculara Inimed 360º din dorinta ca pacientii din Romania sa poata beneficia de servicii medicale cardiovasculare moderne, la cel mai inalt nivel de expertiza comparabil cu cel din alte tari europene avansate precum si de modalitati de diagnostic complet, aici, la ei acasa.”

Dr. Gabriela Cozmanciuc medic primar chirurg cardiovascular, director medical Clinica Inimed

Inimed 360º

Clinica Inimed 360º oferă servicii medicale complexe si complete de medicină cardiologica si cardiovasculară efectuate de o echipă mixtă de medici români și internaționali, cu o pregatire profesionala si know-how demonstrat, având o experiență de peste 25 de ani și care activează în România din anul 2007.
Inimed360_grafic-01
Ce inseamna abordarea integrata 360º:
Pornim de la faptul ca omul este un complex care funcționează unitar, nu se limitează la un organ sau un singur simptom. De aceea, la Clinica Inimed 360º avem o strategie de abordare integrată a pacientului, analizăm toate simptomele si intreg lanțul “cauza – efect” si stabilim o strategie de diagnostic si tratament completa.
Cum facem asta?
Avem o echipa completa locală si internațională de medici ptr toate specialitățile implicate in intreg procesul preventie/diagnostic – tratament /operatie – recuperare, lucram in echipa pluridisciplinară, echipa care intotdeauna include si pacientul. Este acelăsi mod de lucru care se practica la Paris, Londra si New York si este singurul care duce la un diagnostic complet si da rezultate pe termen lung.
Exista multe diagnostice “de granița”, care nu pot fi depistate decât in aceasta maniera de lucru.