De ce Inimed 360°?

de_ce_inimed_page

Clinica Inimed 360º este asociata cu clinici europene de elita precum Centrul Chirurgical Marie Lannelongue din Paris si Spitalul American din Paris, iar profesori doctori de elita din aceste spitale fac parte din echipa Inimed (vezi echipa internationala).
Centrul Chirurgical Marie Lannelongue din Paris, este un spital de top in Europa, spital in care au fost gasite solutii pentru pacienti din toate colturile lumii, pacienti pentru care nu se gasise o solutie la ei acasa.
Medicii clinicii Inimed 360º, echipa de medici locala in colaborare cu echipa internationala, au efectuat operatii cardiovasculare in premiera in Romania in diverse alte locatii pana in anul 2013, an in care s-a infiintat clinica Inimed 360º.

Ce inseamna acest lucru pentru dvs?

bullet1 Aveti access la servicii cardiovascuare la nivel international si echipa de profesori doctori Cardiovasculari de elita din Franta, avand astfel posibilitatea sa gasim solutii pentru orice problema cardiovasculara.
bullet1 In cazul in care o problema cardiovasculara necesita o interventie chirurgicala care nu se poate efectua in Romania, prin intermediul Clinicii Inimed 360º, aceasta interventie se poate realiza la Paris, iar urmarirea post-operatorie si recuperarea se pot face fie la Paris fie la Bucuresti cu aceeasi echipa medicala.
bullet1 In cazul in care interventia se poate realiza si in Romania, dvs. puteti alege locatia pentru efectuarea operatiei, cat si locatia pentru urmarirea post-operatorie (follow-up) si recuperare:

– Se poate face atat operatia cat si follow-up-ul si recuperarea in Romania (la Bucuresti) de catre echipa locala si /sau internationala.
– Se poate face operatia la Paris, follow-up-ul si recuperarea tot la Paris;
– Se poate face operatia la Paris, follow-up si recuperarea in Romania cu aceeasi echipa medicala cu care ati facut operatia.

Avantajul pentru dvs este ca aveti servicii la standarde internationale inclusiv la Bucuresti cat si continuitate in tot procesul de diagnostic – operatie – program recuperare, lucrati cu aceeasi echipa medicala.

In plus avem:
Echipa de conducere cu experienta internationala
– Tehnologie avansata
– Transparenta, fara costuri ascunse, fara surprize neplacute.